De het Voedselinvoer van Xingtaisenyang & de Uitvoerhandelsco., Ltd

 

Hoogste kwaliteit & de Concurrerende prijs & Beste dienst

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

Ik ben online Chatten Nu

xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

1
xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SANYO
Jaarlijkse omzet : 500000-5000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Onthaal aan Senyang-Voedsel

 

 

bureauruimte

meer dan 7 jaar, heeft het Voedsel van Xingtai Senyang de voortreffelijkheid, de hoogte - kwaliteit en deskundigheidsproducten aan de onophoudelijk groeiende markten rond de wereld geleverd. Wij zijn de belangrijke voedselhandelaar en de exporteur van Ingeblikt fruit, Ingeblikte Groenten, bevroren groenten, vruchten, paddestoelen, evenals de organische bevroren, ingeblikte en verse groenten en de vruchten die allen in karton of totalisators worden ingepakt. Wij hebben een grote reputatie in de industrie gebouwd en onze die producten wijd in de voedselindustrie, kleinhandelsafzet, online opslag en hypermarket/supermarkt wordt gebruikt.

 

Met de de klantentevredenheid van doeltomaximum, hebben wij meer dan 300 soortengroenten en vruchten producten ontwikkeld en hen door meer dan 30 landen verkocht. Wij verkochten meer dan 10.000 ton groenten en vruchten elk jaar.

 

Het planten, het Groeien en het Oogsten

 

Groentenlandbouwbedrijf

Wij bieden specialisatie in de wetenschap en de praktijk van het groeien aan, oogstend, behandelend, opslaand, verwerkend groenten en fruis. Om de hoogstaande, nutrtious vruchten en de groenten te verwerken, bouwen wij ons voedselveiligheidprogramma dat de vereisten van zowel de overheid als de industrieverordeningen overschrijdt. De grondstoffen van groenten en vruchten worden geplukt bij de piek van perfectie en onmiddellijk in orde gemaakt, gebleekt, gekookt, gestoomd en diepvries binnen uren na wordt geplukt, een proces dat slot in zowel verse smaak als voedingswaarde helpt. Volgens lokale groeiende basis,

 

Kwaliteitscontrole en Certificatie

 

 

De microbiologie het Testen Laboratorium

Met de geest van „klant eerst, brengt het integriteitsbeheer“, Senyang-Voedsel elke klant van familiezorg, die tot elke samenwerking van de klant met ons maken een beste ervaring en een plezier. De SenyangVoedingsmiddelen hebben BRC, HACCP, ISO, KOSJER, HALAL-certificatie. De verplichte test van pesticide voor grondstoffen, half afgewerkt en eindproducten, ook microbiologische test ondernam voor semi en eindproduct.

 

Ons QC en Technisch team controleert en inspecteren strikt het verwerkingsproces en de workshophygiëne onder het systeem van 5S en HACCP-. Het is slechts door hoogte te gebruiken - kunnen het de kwaliteits ruwe ingrediënten en verpakkingsmateriaal naast wetenschappelijke verwerking en het opslaan hoogte veroorzaken - kwaliteit bevroren producten. Elke stap in de verwerking is kritiek om de kwaliteit van de eindproducten te controleren.

 

 

De Machine van de gaschromatografie

Het Senyangvoedsel houdt vaste verplichting leverend brandkast, gezondheid & zijn de kwaliteitsgroenten, de vruchten & de vis, Senyang-Voedsel om een professionele voedselleverancier en een exporteur vandaag in China gegroeid te worden. Het Senyangvoedsel zal de beste keus voor u als leverancier van groenten en vruchten zijn.

 

Contactgegevens
xingtai senyang food import & export trade co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Jaffe

Tel.: 86-319-5119857

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)